در حالی كه كشورهای غربی و در راس آنها آمریكا می كوشیدند وانمود كنند بر سر كنار رفتن بشار اسد در سوریه توافق حاصل شده است اعتراض روسیه به بیانیه مداخله گرانه اجلاس ژنو رسوایی دیگری برای واشنگتن به وجود آورد.
به گزارش خبرگزاری ها، در حالی كه اكثر رسانه های غربی و عربی وانمود كردند در بیانیه نهایی اجلاس ژنو درباره سوریه توافق حاصل شده و كلیه شركت كنندگان بر انتقال قدرت سیاسی در این كشور توافق كرده اند پایگاه خبری الانتقاد لبنان به توطئه غرب برای كنار زدن بشار اسد پی برد و بخشی از آن را افشا كرد.
این پایگاه خبری افزود: در این اجلاس پنج عضو دائم شورای امنیت، تركیه، قطر، عراق و كویت و دبیر كل سازمان ملل حضور داشتند در حالی كه اختلافات بر سر سوریه همچنان لاینحل باقی مانده است.
الانتقاد تاكید كرد، آمریكا و هم پیمانانش تلاش كردند بیانیه ای صادر كنند كه در آن بر انتقال قدرت سیاسی و بركناری بشار اسد تاكید شده بود و بدون اینكه روسیه نظری بدهد با جعل خبر اعلام كردند كه روسیه هم آن را پذیرفته است.
الانتقاد اعلام كرد این كار را یك دیپلمات عرب وابسته به غرب و نزدیك به كوفی عنان انجام داد اما پس از لو رفتن نیرنگ سیاسی آمریكا سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه از جلسه خارج شد و تلفن همراه خود را خاموش كرد.
این در حالی است كه پیش از برگزاری اجلاس نیز به هنگام كنفرانس خبری لاوروف و زمانی كه وی انتقادهای خود را نسبت به انعكاس خبر سوریه در بی بی سی عنوان می كرد این شبكه خبری سخنرانی وی را قطع و اخبار هواشناسی را اعلام كرد.
از سوی دیگر، پس از انتشار بیانیه ژنو منابع عربی در پاریس با سفارت روسیه تماس گرفتند تا موضع روسیه را درباره بیانیه پایانی این اجلاس جویا شوند كه بلافاصله لاوروف اعلام كرد كه این بیانیه سند نهایی و بیانیه پایانی نشست ژنو نیست.
وی تاكید كرد، هدف برخی از انتشار چنین بیانیه ای سوءاستفاده از برگزاری چنین اجلاسی بود تا نتیجه را به دلخواه خود تغییر دهند.
این در حالی است كه معاون وزیر خارجه روسیه نیز طی اظهاراتی اعلام كرد كه مردم سوریه باید خود درباره سرنوشتشان تصمیم گیری كنند و دیگران نباید در امور داخلی این كشور دخالت كنند.
وزیر خارجه چین نیز بر لزوم یافتن راه حل مورد توافق تمامی سوری ها برای حل و فصل بحران در سوریه تاكید كرد و یادآور شد بیگانگان نمی توانند برای مردم سوریه تصمیم گیری كنند.
از سوی دیگر هیلاری كلینتون طی سخنانی تاكید كرد كه اسد باید برود و آمریكا هیچ نقشی برای وی در دولت جدید قائل نیست. دولت های انگلیس، فرانسه نیز خواستار انتقال قدرت سیاسی در سوریه شدند.
داود اوغلو وزیر خارجه تركیه نیز در اظهاراتی مداخله جویانه گفت، اجلاس ژنو اولین گام برای حل بحران سوریه است و ما منتظر اجرای این تصمیمات هستیم دولت سوریه هنوز در قبال این بیانیه موضع گیری نكرده است.;lمنبع : روزنامه کیهان 12/4/91
از زمانی که ارتش سوریه برای کور کردن فتنه آمریکا ، اسرائل ، عربستان و قطر و ترکیه شروع به عملیات پاکسازی شهرهای سوریه از تروریستها ی مزدور ترکی عربستانی قطر ی و اردنی و...وارد عمل شد شد و می رفت که شهرهای سوریه را از وجود جرثومه های فساد و فتنه پاک کند . استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل از طریق سازمان ملل برای نجات تروریستهای مسلح که در حال نابودی بودن طرح کوفی عنان را مطرح کرد و با ورود ماموران اعزامی سارمان ملل ارتش پیروز میدان سوریه از شهرهای آلوده شده توسط تروریستها خارج کردید ، جان تازه ای به کالبد در حال افول تروریستها و نقشه شوم غرب و عمالش دمیده شد و تروریستها تجدید قواکرده و با تجهیزات فراوانی و با چراغ سبز ماموران سازمان ملل که نظارت بر آتش بس را به عده داشتتند دمیده شد .مجدد به شهرها و روستا حمله ور شدند و جنایاتی را مرتکب شدند و مرتب از طریق آمریکا و ازنابش در منطقه مورد پشتیبانی قرار گرفتند واین بار وحشیانه تر اقدام به تخریب و آدمکشی پرداختن و نیروهای سازمان ملل هم ناظر بر آتش افروزی تروریستها مورد حمایت آمریکا و اذنابش بود و بیخاصیت نظاره گر مثل سازمان ملل .... می توان به ادعا کرد که این نیروهای سازمان ملل برای دادن گرا و جاسوسی به نفع تروریتهای مسلح عمل نمودند و موجب رشد آنان شدند و میشوند . بیانیه صادره در نشست ژنو که متاسفانه بعضی از کشورها هم آن را تائید کردند چیزی جز خواسته آمریکا و صهیونیسم بین ملل نیست . طرح کوفی عنان نقشه ای بود برای جلوگیری از نابودی تروریستهای مسلح بود واجرای سناریو استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل برای مداخله در سوریه و شکست مقاومت سوریه به نفع اسرائیل که بعضی از کشورهای باصطلاح اسلامی عربی و دولتهای غربی از آن حمایت کردند . امت اسلامی بخصوص ملت مسلمان و مقاوم سوریه و دولت سوریه باید هوشیار و بیدار شوند و فریب طرح کوفی عنان را نخورند .
در حالي كه ايران بارها به صلح آميز بودن برنامه هسته اي خود تأكيد كرده است، «كنت والتز»، نظريه پرداز آمريكايي روابط بين الملل حق دستيابي ايران به سلاح هسته اي را مشروع و لازم دانست.
به گزارش فارس، نشريه آمريكايي «فارين افرز» وابسته به شوراي روابط خارجي آمريكا با انتشار مقاله اي به قلم «كنت والتز»، نظريه پرداز روابط بين الملل به بررسي سناريوهاي مختلفي كه ادامه مذاكرات ايران و 1+5 مي تواند باشد، پرداخت.
نويسنده اين مقاله با اشاره به تلاش هاي آمريكا و اتحاديه اروپا براي متوقف كردن برنامه هسته اي ايران مي نويسد؛ اكثر مفسران و سياست گذاران آمريكايي و اروپايي هشدار داده اند كه ايران مجهز به سلاح هسته اي بدترين نتيجه اي است كه توقف كنوني مي تواند داشته باشد. در حقيقت، احتمالاً اين مي تواند بهترين نتيجه ممكن باشد: چيزي كه مي تواند ثبات را به خاورميانه بازگرداند.
در ادامه نويسنده اين مقاله به اين نكته اشاره مي كند كه يكي از غيرمحتمل ترين پايان هايي كه مي توان براي بحران كنوني بر سر برنامه هسته اي ايران متصور بود، اين است كه ايران از طريق همراه شدن ديپلماسي با تحريم هاي جدي، متقاعد شود كه برنامه هسته اي خود را متوقف كند.
«كنت والتز» دليل اين گفته خود را نيز سوابق تاريخي مي داند كه تاكنون از اثرات تحريم ها و تصويب قطعنامه در كشورهاي مختلف نظير كره شمالي شاهد بوده ايم. تنبيه يك حكومت با اعمال تحريم هاي اقتصادي، نمي تواند موجب از خط خارج شدن برنامه هسته اي اين كشور شود. كره شمالي با وجود ادوار بيشماري از اعمال تحريم و تصويب قطعنامه هاي شوراي امنيت، موفق به ساخت سلاح اتمي شد. اگر تهران به اين نتيجه برسد كه امنيتش به دستيابي به سلاح هسته اي وابسته است، به نظر نمي رسد كه تحريم هاي اقتصادي بتواند تفكرش را تغيير دهد. در حقيقت، اكنون افزايش تحريم هاي بيشتر بر ايران ممكن است اين احساس را در ايران ايجاد كند كه شكننده تر است، و دليلي به اين كشور دهد تا با رسيدن به توان بازدارنده، از خود محافظت كند.
اين نشريه نهايتاً مهمترين عاملي را كه آمريكا و اسرائيل را به مخالفت با برنامه هسته اي ايران واداشته، بيم از دست رفتن جايگاه رژيم صهيونيستي به عنوان تنها دارنده سلاح اتمي در منطقه مي داند.منبع خبر روزنامه کیهان 4/4/91
هر ایرانی در مقابل دشمنان اسلام و قران و ایران اسلامی به مانند یک بمب هسته ای است و نیازی به سلاح هسته ای ندارد .اللهم عجل لولیک الفرج والنصر
اسپانيايي هاي خشمگين با تجمع مقابل كنسولگري آلمان، عليه سياست هاي اقتصادي تحميلي اين كشور شعار دادند.
به گزارش خبرگزاري ها، گروهي از مردم اسپانيا كه بخش اعظم آنها را مستمري بگيران اين كشور تشكيل مي دادند، با تجمع مقابل ساختمان كنسولگري آلمان در «بارسلون» عليه سياست هاي اقتصادي اين كشور شعار دادند.
«مركل! هديه تو سمي است، اسپانيا فروختني نيست، ما مخالف خصوصي سازي هستيم» از جمله شعارهاي معترضان اسپانيايي بود.
اسپانيا چند روز پيش توانست موافقت اتحاديه اروپا براي دريافت 100 ميليارد يورو با هدف كمك به بانك هاي خود را جلب كند، اتفاقي كه هزينه هاي آن به شكل اجراي رياضت هاي جديد اقتصادي بر دوش مردم بحران زده اين كشور سنگيني مي كند. آلمان، به عنوان عضو اصلي منطقه پولي يورو براي حل بحران اقتصادي اروپا همواره بر روش اجراي رياضت هاي اقتصادي تاكيد كرده است. اين تاكيد به طور طبيعي با مخالفت هاي گسترده مردمي در قاره اروپا مواجه شده است.
دانشجویان در مونترال و کبک دوباره به خیابانها ریختند
هزاران تن از دانشجويان و شهروندان كانادايي در اعتراض به بي توجهي دولتمردان به خواسته هايشان مبني بر توقف افزايش شهريه ها به خيابان ها ريختند.
روز جمعه هزاران نفر از دانشجويان و جوانان كانادايي به خيابان هاي «كبك و مونترال» آمدند و عليه تصميم دولت براي افزايش 70 درصدي شهريه هاي دانشجويي تظاهرات كردند.
بنا به اعلام پليس كانادا شمار تظاهركنندگان در مونترال حدود 15 هزار و در كبك بيش از 5000 نفر بود. دولت محلي «كبك» قصد دارد به منظور جبران كسري بودجه طي 5 سال آينده به ميزان 70 درصد به شهريه هاي دانشجويان بيفزايد، قانوني كه باعث شده خيابان ها و دانشگاه هاي كانادا بيش از چهار ماه دستخوش تظاهرات، اعتصاب و درگيري شود. دولتمردان كانادايي همچنين براي مقابله با اعتصاب ها و تظاهرات پرهزينه دانشجويان قانوني تحت عنوان «78» را به تصويب رسانده اند كه به موجب آن دانشجويان بدون اجازه آنها اجازه برپايي هيچگونه تجمعي را ندارند.
گفتني است تصويب همين قانون اين روزها تبديل به يكي از دلايل اصلي دانشجويان براي برپايي تظاهرات ضددولتي شده است. تصويب اين قانون علاوه بر دانشجويان، ديگر اقشار جامعه كانادا از جمله وكلا را نيز به جمع معترضان افزوده است.
گفتني است دانشجويان و رهبران محلي كانادا براي حل اختلافات تاكنون سه بار با يكديگر مذاكره كرده اند كه هيچ يك به نتيجه نرسيده است. منبع : روزنامه کیهان 4/4/91
فرمانده ناظران سازمان ملل در نشست شوراي امنيت تاكيد كرد، گروه هاي مخالف در سوريه هيچ گونه همكاري براي حفظ صلح و آرامش با ناظران بين المللي انجام نداده اند.
به گزارش خبرگزاري ها، «رابرت مود» ضمن انتقاد از همكاري نكردن گروه هاي مخالف دولت سوريه تاكيد كرد تنها دولت بشاراسد با طرح سازمان ملل همكاري كرده است.
وي در نشست شوراي امنيت كه درباره تحولات سوريه برگزار شده بود اضافه كرد، اوضاع سوريه روز به روز بدتر مي شود و اين در حالي است كه گروه هاي مخالف در اين كشور با همكاري نكردن خود بر شدت مشكلات اضافه مي كنند.
مود گفت، گروه هاي مخالف به همكاران ما هم رحم نكردند و آنها را مورد شليك سلاح هاي خود قرار دادند.
در اين نشست به رغم مخالفت دولت هاي آمريكا، انگليس، فرانسه و آلمان اعضاي شوراي امنيت به همراه رابرت مود بر اجراي كامل طرح شش ماده اي «كوفي عنان» تاكيد كردند.اين در حالي است كه «بشار جعفري» نماينده دائم سوريه در سازمان ملل ضمن انتقاد شديد از مواضع برخي اعضاي دائم شوراي امنيت در قبال تحولات اين كشور گفت، اين دولت ها تنها به دنبال تغيير نظام دمشق هستند.
وي با اشاره به اين كه برخي اعضاي شوراي امنيت تلاش مي كنند با تعليق فعاليت ناظران سازمان ملل زمينه را براي گسترش ابعاد بحران سوريه براي رسيدن به اهداف خود فراهم كنند، اظهار داشت: دشمنان دولت و ملت ما مي كوشند با استفاده ابزار شوراي امنيت زمينه را براي تشديد بحران و حضور نيروهاي بيشتر مهيا كنند.
جعفري خاطر نشان كرد: هدف نهايي دولت هاي متخاصم استفاده از بند هفتم سازمان ملل به منظور مداخله نظامي در سوريه است. وي با اشاره به اينكه دشمنان ما از هر تمهيدي براي رسيدن به هدف خود استفاده مي كنند، تاكيد كرد آنان به دنبال سناريو ايجاد منطقه پرواز ممنوع و گذرگاه امن هستند.
جعفري به اقدامات انجام شده از سوي دولت بشار اسد اشاره كرد و گفت: براي روشن شدن حقايق، اسامي و تصاوير تمامي كشته شده ها و تروريست هاي خارجي كه هم اكنون در سوريه مستقرند را در اختيار نهادهاي بين المللي بويژه سازمان ملل و شوراي امنيت قرار داده ايم.
نماينده دائم سوريه بار ديگر حمايت كامل دولت دمشق از طرح شش ماده اي كوفي عنان براي بازگشت صلح و امنيت به كشورش را اعلام كرد و گفت: تروريست ها و اعضاي القاعده به عنوان گروه سوم از سوي كشورهاي عرب منطقه به منظور تشديد بحران به سوريه اعزام مي شوند.
وي با انتقاد از اقدامات برخي كشورهاي همسايه سوريه گفت: برخي كشورهاي عربي بويژه عربستان سعودي، قطر، كويت و امارات براي تشديد بحران سوريه تروريست و گروه القاعده را به سوريه اعزام مي كنند.
نماينده دائم سوريه خاطر نشان كرد: اين تروريست ها از مرز كشورهاي همسايه به داخل خاك سوريه اعزام مي شوند و پس از عمليات مجددا به خارج از سوريه فرار مي كنند.
وي تاكيد كرد: يك كشتي حامل انواع سلاح هاي سبك و سنگين به منظور تجهيز گروه هاي مخالف دولت دمشق وارد سوريه شد كه اين كشتي توسط نيروهاي ارتش توقيف شده است.از سوي ديگر عناصر مسلح در سوريه يك عالم شيعه به همراه برادرش را نزديك مرقد مطهر حضرت زينب(س) ترور كردند.
«سيدعبدالقدور جبار» به همراه برادرش عازم مرقد مطهر حضرت زينب(س) بودند كه توسط عناصر مسلح هدف رگبار مسلسل قرار گرفتند.منبع روز نامه کیهان 3/04/91
بازهم دست چدنی با پوشش مخملی امریکای جنایت کار با دستان کثیف عربستان (آل سعود )و رزیم سر سپرده آمریکا و اسرائیل شاه فطر و نخست وزیر مزدور و خائن ترکیه در سوریه اشکار و هویدا شده و خون بیگناهان مردم مسلمان سوریه را به زمین میریزد اللهم عجل لولیک الفرج والنصر
ناظران سیاسی منطقه معتقدند موضوع الحاق بحرین به عربستان یك توطئه خطرناك آمریكایی است كه هدف آن متشنج كردن اوضاع خاورمیانه است.
در پی برگزاری نشست اعضای شورای همكاری خلیج فارس در ریاض و توافق بحرین و عربستان سعودی برای الحاق بحرین به این كشور ناظران سیاسی با تاكید بر اینكه سقوط آل خلیفه نزدیك است اظهار داشتند كه این طرح نشان دهنده این مسئله است كه آل خلیفه برای كنترل اوضاع و مهار بحران داخلی ناتوان شده و به همین خاطر دست به دامن عربستان شده است.
این ناظران سیاسی می گویند خاندان آل خلیفه و آل سعود از طرح این موضوع دو هدف عمده را دنبال می كنند؛ نخست مقابله با انقلاب مردمی بحرین و سركوب شدید مردم و هدف بعدی تلاش عربستان برای فرار از بحران های داخلی و مقابله با انتقال الگوهای انقلابی از كشورهای اطراف به این كشور است.
این ناظران همچنین تاكید كردند كه آل سعود با این اقدام می خواهد نگاه ها را از تحركات مردمی رو به گسترش در عربستان كه در اعتراض به اوضاع حقوق بشر فقدان آزادی و بیكاری و فقر شدید صورت می گیرد منحرف كند.
ناظران سیاسی با ناممكن خواندن توطئه مشترك آمریكا و عربستان اذعان كردند گرایش اكثر مردم بحرین این است بحرین بخشی از ایران است و به جای اینكه به عربستان ملحق شود باید به سرزمین اصلی خود یعنی ایران بازگردد.
مردم بحرین در واكنش به این طرح معتقدند الحاق به عربستان به معنای از دست رفتن استقلال این كشور است و به شدت با آن مقابله خواهند كرد.
مردم بحرین با برگزاری تظاهرات در منامه و شهرهای دیگر این كشور همدستی آل سعود و آل خلیفه در طرح این توطئه خطرناك را محكوم و تاكید كردند كه برای حفظ استقلال و تمامیت ارضی سرزمینشان تا پای جان مبارزه خواهند كرد.
احزاب و گروه های سیاسی مخالف حكومت بحرین نیز تاكید كردند این طرح شوم كه با چراغ سبز آمریكا صورت گرفته نمی تواند جلو جنبش مردمی در بحرین را بگیرد.
رئیس شورای جمعیت الوفاق بحرین در این باره گفت، ملت بحرین حق تعیین سرنوشت خود را دارد و همانگونه كه برای استقلال بحرین همه پرسی صورت گرفته است برای لغو استقلال این كشور به هر عنوان كه باشد نیز باید همه پرسی صورت گیرد.
در همین رابطه ائتلاف 14فوریه بحرین از اقشار مختلف مردم بحرین خواست برای اعلام مخالفت خود با انضمام كشورشان به عربستان سعودی به صورت گسترده در تظاهرات شركت كنند و تا زمانی كه این طرح استعماری باطل نشود به تظاهرات خود ادامه دهند.
در بیانیه این ائتلاف آمده است: رژیم های آل سعود و آل خلیفه برای ایجاد یك اتحادیه دوجانبه نقشه كشیده اند تا علیه ملت بحرین توطئه كنند.
ائتلاف 14فوریه همچنین اعلام كرد هر تصمیمی كه از سوی این اتحادیه صادر شود باطل و بی ارزش است چرا كه این اقدام نادیده گرفتن خواست ملت ها است كه از نظر قوانین بین المللی حق دارند سرنوشتشان را خود تعیین كنند.
گروه ها و جناح های مخالف در بحرین در راستای خنثی سازی توطئه جدید رژیم های آل خلیفه و آل سعود تاكید كردند كه با هرگونه ادغام بحرین و عربستان مخالفند.
گفتنی است سمیره رجب وزیر اطلاع رسانی بحرین اعلام كرد كه منامه با طرح شاه سعودی برای اتحاد با عربستان موافقت كرده است.
وی اظهار داشت، كشورهای كوچك امروزه نمی توانند به تنهایی به بقای خود ادامه دهند و باید بین كشورهای عربی چنین اتحادهایی به وجود آید.
این در حالی است كه كشورهایی همچون عمان و قطر از پذیرش پیشنهاد آل خلیفه مبنی بر پیوستن به اتحادیه عربستان و بحرین سر باز زده اند. پرسش ناظران این است كه آیا مردم بحرین اجازه این الحاق را خواهند داد؟
تظاهرات بحرینی های مظلوم بر علیه توطئه آل سعود و آل خلیفه و طرح
آمریکائی الحاق بحرین به عربستان
صدها نفر از مردم جزيره ستره در جنوب منامه با برگزاري تظاهرات خواستار خروج فوري ناوگان پنجم آمريكا از بحرين شدند.
به گزارش واحد مركزي خبر به نقل از شبكه تلويزيوني الجزيره، مناطق مختلف بحرين روز گذشته شاهد تظاهرات مردم اين كشور در محكوميت تصميم آمريكا به فروش سلاح به حاكمان بحريني بود.
تظاهركنندگان با سر دادن شعارهايي عليه آمريكا خواستار خروج فوري ناوگان پنجم آمريكا از منامه شدند.
مردم جزيره ستره پارچه نوشته هايي حمل مي كردند كه روي آنها نوشته شده بود «سلاح هاي آمريكايي عليه مردم بحرين به كار گرفته مي شود»، «هرچه سريع تر از بحرين خارج شويد.»
انقلابيون بحريني همچنين تصاويري از مزدوران رژيم آل خليفه كه به مردم بي گناه حمله و آنان را مورد ضرب و جرح قرار داده اند منتشر و پخش كردند.
از سوي ديگر، همزمان با افتتاح مسجد سلمان فارسي در منامه و ورود شيخ عيسي قاسم از روحانيون شيعه به اين مسجد، مردم از اين رهبر مذهبي با شعار لبيك عيسي قاسم استقبال كردند.
مردم با سر دادن شعارهاي الله اكبر بر ادامه انقلاب و مبارزه تاكيد كردند و هرگونه طرح مشترك آل خليفه و آل سعود را باطل دانستند.
معترضان بحريني اظهار داشتند اين توطئه ها تاثيري در اراده انقلابيون نخواهد داشت و آنان مصمم تر از گذشته به راه انقلاب ادامه خواهند داد.